Theorie

tussenbar

Aankomende theoriecursus:

Binnenkort

De cursus wordt gegeven bij Café JP Coen, Veemarkt 17 in Hoorn en het examen is bij het CBR in Alkmaar of Amsterdam, waar je op eigen gelegenheid naar toe gaat.

tussenbar

Naar informatie over praktijkles >>

tussenbar

Informatie:

Wil jij wel cursus volgen maar wil je een andere datum examen doen is dat ook mogelijk, vraag naar de mogelijkheden. Wij hebben beperkt aantal examenplaatsen en vol=vol, dus geef je nu snel op door op de homepage op het kopje contact te drukken. De cursus kost €125,00 inclusief het examen. De cursus kan gevolgd worden door iedereen, dus ook als je geen rij-opleiding volgt bij ons.

Op de dag van examen moet je 16 jaar zijn en een geldig legitimatie bewijs kunnen laten zien.

Meld je nu aan via het contactformulier.

De theorie is een zeer onderschat onderdeel van de rij – opleiding, kennis van de regels is de basis om je veilig door het verkeer te kunnen bewegen. Het C.B.R. adviseert om een cursus te volgen bij een autorijschool zodat je goed bent voorbereid op het theorie examen en goed op de hoogte bent van de regels uiteraard. Je kunt vanaf je 16e het theoriecerficaat behalen, het theoriecertificaat is 1,5 jaar geldig.

Bestel hier je theorie leermiddelen.

De cursus is een weekendcursus op zaterdag en zondag van 8.30 uur tot 14.00 uur. Waarbij je klassikaal ECHT les krijgt, de lesstof wordt stap voor stap doorgenomen, uitgebreid behandeld en getoetst en daarbij is er uiteraard alle ruimte voor vragen.

  • Vanaf 16 jaar
  • Certificaat is 1,5 jaar geldig
  • 2 Cursusdagen
  • Begeleiding voor cursisten met leerproblemen of dyslectie
  • Ook voor leerlingen die geen rijles bij ons volgen

Autorijschool_schneiders_06