Praktijk

tussenbar

Rij – opleiding op maat

Je kunt op verschillende manieren je lessen indelen. Je kunt ervoor kiezen om 1 a 2 uur per week te lessen, maar heb je meer tijd en wil je wat vaker lessen is dat ook mogelijk. Wij streven ernaar om een opleiding aan te bieden die voldoet aan jouw wensen.

tussenbar

Naar informatie over theorielessen >>

tussenbar

Autorijden van 16,5 jaar

Per 1 november 2011 is de regeling ingegaan dat jongeren op 16,5 jarige leeftijd rijles kunnen volgen en vanaf hun 17e verjaardag praktijkexamen mogen afleggen. Als je slaagt moet je wel tot je 18e verjaardag onder begeleiding van een coach die in bezit is van een begeleiderspas rijden.

schneiders_rijschool_ET04

tussenbar

Als autorijden u niet meer makkelijk afgaat

Vind uw vertrouwen terug met autorijden en dus ook uw vrijheid. In Nederland zijn er naar schatting ongeveer 800.000 mensen die lijden aan een vorm van rijangst. De meest voorkomende vorm is angst voor de snelweg. Wanneer je niet (meer) achter het stuur durft, ben je afhankelijk van anderen om van A naar B te komen. Het herhaaldelijk vragen om hulp kan leiden to schuld- en schaamtegevoelens en uiteindelijk zelfs to eenzaamheid.

Er kunnen verschillende redenen zijn waardoor je niet meer prettig achter het stuur zit. Misschien rij je nog auto maar durf je de snelweg niet meer op. Ben je betrokken geweest bij een ongeval, durf je ’s avonds of durf je helemaal niet meer te rijden.

Op deze vragen is passend, persoonlijk advies en begeleiding nodig en wij helpen jou hier graag bij. Autorijschool Schneiders biedt al ruim 65 jaar rijopleidingen aan in Hoorn met een bewezen hoog slagingspercentage. De behoefte om in het steeds drukkere verkeersbeeld mensen het vertrouwen van veilig rijden te leren ervaren vereist een professionele aanpak. Onze rijschool biedt gecertificeerde en ervaren instructeurs die op het gebied van rijangst het beste persoonlijke lesplan voor het beste resultaat. Namelijk: opnieuw de vrijheid ervaren van veilig rijden en onafhankelijk te zijn in jouw leven.

Wil je weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden.

tussenbar

Geslaagden