Lisa Luiken


Ontzettend leuke, gezellige en vooral leerzame uurtjes doorgebracht met rijles. Altijd wel een praatje over van alles en nog wat, wat de spanning toch wat wegnam. Elke week wat nieuws leren en dingen die beter kunnen constant herhalen, heeft er voor gezorgd dat ik in één keer mijn examen heb gehaald. Er wordt niet alleen aandacht besteed aan het praktijk, maar ook aan het theorie gedeelte. Zo geeft Rob eens in een weekend een hele masterclass over alles wat je moet weten voor je theorie. Ook in de auto komt de theorie natuurlijk nog geregeld voor. Zo hoef je een stuk minder zelf de boeken in te gaan, wat mij erg beviel. Ik kan iedereen Schneiders Rijschool aanbevelen.

Lisa Luiken.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s